Играй игра...

Snow Maze

На цял екран:
Изглед - На цял екран
 
5 stars - 23 votes

Инфо за играта
Snow Maze
Snow Maze
Подобна на Pacman игра със снежни човеци - зомбита :)
гласове x 23  игри x 8114
0 INSTALL
Категория:
Добавена на:
Игри на ден:
Процент гласове:
Класически

3
0.28%
Още Класически игри ...
 

Snow Maze

 
Нормален размер:
Изглед - нормален